instagram

Herunder ser du vores seneste billeder fra vores instagram-profil

følg os på vores sociale medier
til toppen
Image Alt

Om os

Vores Historie

Himmel og Hav

Butik Himmel og Hav ligger på Grevegaarden i Stoense på Nordlangeland.

Vi har drevet butikken siden 2006 og har udviklet den, så den i dag fremstår som en meget personlig, hyggelig og unik butik.
Vi sætter personlig betjening, godt humør, samt en garanti for, at du som kunde altid bliver set og bliver budt velkommen, også selvom man kun er på osetur.

Butikken skal være en oplevelse værd. Vi har altid friske blomster, tændte stearinlys, og byder gerne på en kop kaffe til dig eller din kære mand som venter.

Jeg selv, har en stor kærlighed for tøj, brugskunst og bolig, og derfor er butikken altid under udvikling og følger moden, tidens trends og tendenser.

Jeg sætter en stor ære i, at finde det helt rigtige sæt tøj til dig, til hverdag, fest, sol og sommer, vinter og kulder eller til indretninger af din bolig.

Nu i 2019 går vi så online på www.himmel-og-hav.dk, hvor vi vil bestræbe os på at give jer samme service, som i butikken på Langeland.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i butikken og online.

Vi er altid på udkig efter nye spændende mærker, som kan passe ind i vores butik.
Vi lægger stor vægt på at varerne skal være af høj kvalitet, og vi er vilde med lækkert tøj naturmaterialer som silke, hør, bomuld, bambus osv.